БАМЕКС МЕТАЛ БГ ООД
4004 гр. Пловдив
бул."Асеновградско шосе" 2
Тел:032/ 682585
Факс:032/210156
Email:chernev@bamex.bg
 


 Форма за контакт
Вашето име
E-mail адрес
Текст